SACHSEN ADINA FELINA FRANKA

Het hart van uw huis

Anders is soms beter. Dat geldt ook voor onze ‘eilandkeuken’. Dat de keuken meer en meer wordt gezien als het hart van het huis is een van de redenen waarom veel mensen een kookeiland willen. Wij hebben deze wens verder uitgedacht en de hele keuken midden in de ruimte geplaatst, omdat een keuken tegenwoordig natuurlijk meer is dan alleen een plek om te koken. Het gaat hier om gezelligheid en genieten, een plek waar mensen zich prettig voelen.

LARA LANA

Eenheid in design

Liefde op het eerste gezicht. Deze keuken laat zien dat ook zonder kookeiland bijzonder design mogelijk is. Het strakke mat zwart gecombineerd met warme houttinten maken deze keuken tot een prachtig geheel in elk interieur. Bijzonder aan deze keuken zijn de details. Denk bijvoorbeeld aan de doorlopende houtnerf waardoor rust wordt bewaard in het lijnenspel of de subtiele zwarte grepen die bijzonder functioneel en toch onopvallend zijn.

Keuken FIORA TESSA LEA

Aan tafel

Innovatie betekent in dit geval een andere invalshoek. De vrijstaande kooktafel is een moderne blikvanger met een ruim werkblad die het ontwerp van luchtigheid voorziet. Omlijst door hout met een levendige nerf, slanke lowboards, individuele meubels met nog meer bergruimte en rekelementen die bij uitstek om decoratie vragen, biedt deze keuken alle elementen voor urban interieurontwerp.

Keuken Adina Franka

Esthetische ergonomische luxe

Individueel, ruim en vol verrassingen laten deze kasten het mooiste zien en houden ze de dagelijkse gebruiksvoorwerpen georganiseerd achter hun deuren uit het zicht. Zelfs de aangrenzende bijkeuken. Zo blijft de keuken zelf altijd opgeruimd en representatief. Dit ontwerp is niet alleen goed doordacht, maar benadrukt ook de hoogwaardige materialen. Knoestig, kalkwit eiken met mat wit geven de keuken een huiselijke flair.