Keukens. Zoveel mensen, zoveel wensen en minstens zoveel aanbieders lijkt het wel. Waar de een belooft u volledig te ontzorgen vertelt een ander dat u eenvoudig zelf de keuken kunt monteren. En bij sommige aanbieders krijgt u kortingen waar u niet van durft te dromen. Het lijkt wel te mooi om waar te zijn. Hoe ging dat spreekwoord ook alweer…

Mijn naam is Jordy en zoals u merkt ben ik van mening dat het anders kan. Met gerenommeerde merken en kwalitatief hoogwaardige materialen ontwerp ik uw droomkeuken. Daarbij ben ik van begin tot einde uw aanspreekpunt, geef ik altijd een eerlijk advies, meteen een goede prijs en een hele duidelijke belofte: geen verrassingen achteraf. Door voor u de regie over uw project te houden breng ik met de juiste vakmensen elk project tot een goed einde. Beloofd.

In overleg met u plaatsen mijn monteurs graag uw keuken, maar daar stopt het niet. Zij kunnen ook meerwerk voor u verzorgen, zoals leidingwerk aanpassen, uw meterkast vernieuwen, uw oude keuken demonteren en afvoeren, maar ook vloeren leggen en stucen. Elke keuken wordt standaard gebruiksklaar opgeleverd, en wij laten ons afval niet bij u achter, dat nemen we mee. Wat we wel bij u achterlaten is het eindresultaat; de keuken waar u met plezier weer 20 jaar of langer van kunt genieten en een project waar u met een lach op terugkijkt.

Ik ben Jordy. Hoe mag ik u helpen?